15 februarie 2010

Mi-e dor de tine


In seara asta mohorata imi e iarasi dor de tine. Poate nesfarsitele zile, saptamani de despartire, poate si gandurile ce se cauta si nu se gasesc, poate seara asta mohorata si trista, totul a venit sa te cheme pe tine. Sunt departe de tine si de sufletul tau, si-mi lipsesti: Mi-e dor de tine. Mi-e dor de tine, dulcea mea iluzie, dulcea mea speranta, mi-e dor de tine. In mine e tarziu si linistea pluteste undeva in atmosfera incarcata de timp. E bezna si e noapte eterna, se zbate o lume eterna, e o lume flamanda de dor si de tine...Si totusi mai exista si speranta de dor si soapte...Ganduri, numai ganduri.
Inaintea mea, e poate mai multa despartire decat a fost. Trec zilele, una cate una, liniste, ducandu-se in vesnicie. Imi e teama sa privesc sau sa ma gandesc mai departe.
*Eu sunt o picatura de ploaie strivita intre genele tale de visuri, sunt un gand hoinar, ratacit in parul tau. Sunt silaba pe care as vrea sa o rostesti inainte de a visa pe primul tau gand. Iubitule, din ce in ce imi e dor de ochii tai, de zambetul tau, de atingerea ta si de sarutarile tale. daca viata mea ar fi clipa petrecuta alaturi de tine, nu mi-as dori alta viata. Vreau o clipa sa ma privesti, sa imi zambesti, sa ma atingi si sa ma saruti.
Vreau sa-ti daruiesc totul, vreau sa-ti aduc in dar o stea, insa esti prea departe. Si ce altceva as putea sa-ti daruiesc decat doi ochi verzi, frumosi, un zambet cald, si legamantul de iubire? Si toate astea pentru ca TE IUBESC enorm de mult!
Singurul gand pe care ti-l pot trimite e acelasi cu cel cu care am inceput: "Mi-e dor de tine".

(imaginar)

4 comentarii:

  1. foarte frumos ai scris acolo,stiu cum e si eu am trecut prin asta

    RăspundețiȘtergere
  2. am precizat (imaginar), e un text care mi-a placut mult :)

    RăspundețiȘtergere
  3. stiam eu ca ti-e dor de mine!
    Dar stai calma, nu mai plange ca vin vineri!

    RăspundețiȘtergere
  4. da, dar mergi la cabana :(( fara mine >:P

    RăspundețiȘtergere

Lasa un comentariu